mercredi 23 octobre 2013

Ylä-NormandiassaE on asunut jo muutaman vuoden eräässä Rouenin lähiössä, ja sen jälkeen kun pikku A syntyi 80km ei ole matka eikä mikâän! Joka toinen viikonloppu pakkaan Twingoni ( ennenkaikkea tuliaisia A:lle tietenkin, mutta myös reseptikokeiluita - onnistun aina paremmin kokkaamaan kotona.)Muutaman kerran vuodessa vietän koko viikonlopun "oikeassa" kaupungissa, se tuo vähän vaihtelua tähän meidän Tuppulaan.

Viime viikonloppuna ei onneksi satanut vettä, ja lähdettiin metrolla keskustaan. Itse pidän väkijoukossa liikkumisesta, ja iltapäivällä olikin paljon väkeä liikkeellä, sillä keskustassa oli "Fête du ventre" eli tori, josta sai paikallisten tuottajien ruokaa. Me tietenkin kierrettin putiikkeja, ja käytiin Hemassa ostamassa salmiakkia.Matkan päätarkoitus on tietysti leikkiä pikku A:n kanssa (harakka jonka perässä A juoksee meni juuri piiloon tuon vasemmalla olevan pensaan taakse). Mummin kanssa ajetaan takaa harakoita ja luetaan kirjoja, maman ja papa kasvattaa, hih!

Le we dernier je suis allée à Rouen chez E. Pour une fois il ne pleuvait pas, et nous sommes allées au centre ville - faire des boutiques et discuter entre filles change un peu la monotonie de Lisieux! Même A était ravie puisqu'on courait après des pies...voilà une de ses chansons préférées:


1 commentaire:

Anonyme a dit…

Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring on other blogs?

I have a blog based on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information.
I know my subscribers would value your work. If you're even remotely
interested, feel free to shoot me an e mail.

Also visit my web-site - locksmith beaverton